luni, 24 august 2009

despre singuratate, sex si cacaturi de genul


E din ce in ce mai evident faptul ca, oricat am dori, nu putem trece peste lucruri ce isi gasesc originea in propria noastra fiinta. Indiferent de teoriile elaborate pe care le avem in noi viata de zi cu zi se manifesta cu totul atfel si asta pentru ca viata are impedimentele ei, are greutatie ei, are tot amalgamul acela deplin necesar pentru a se asigura ca nimeni nu scapa decat un procent atat de mic din intreaga umanitate.

Orice am face totul se reduce la singuratate si oricat am invoca teorii, carti etc care sa spuna altceva, acesta este, in esenta, purul adevar, suntem fiinte singure si vom ramane astfel. Legam prietenii, iubiri etc si facem toate astea din disperarea crunta de a scapa de ceea ce este evident, dar nu reusim pentru ca la final, atat prieteniile, cat si iubirile, se reduc la un singur mare conflict care fac lucrurile sa continue pe drumuri separate. Iubim enorm partenerii de langa noi dar e doar o problema de timp pana cand anumite certuri ne fac sa realizam ca de fapt nu le suportam prezenta, ajungem sa vrem sa fim lasati in pace, sa fim singuri, astfel intorcandu-ne la ceea ce a fost de la bun inceput.

Si culmea, facem asta doar pentru a reusi sa o luam de la capat cu alta persoana si facem asta iar si iar in speranta ca ceva se va schimba. As vrea sa iti spun ca se va schimba dar te rog, nu ma injura si pe mine, eu stiu ca nimic nu se va schimba decat circumstantele, atat. Da, adori sa fi in prezenta sa, amuzamentul si feul de a fi te fascineaza dar pana si asta se va duce, totul e trecator si poti arunca blestematul asta de articol dar ai putea la fel de bine sa il citesti pana la capat.

Ideea e simpla, esti singur, cu cat vei accepta mai repede asta cu atat vei dobandi un oarecare echilibru in gandire. Si fetelor, nu va mai amagiti cu acei prieteni atat de buni care sunt acolo cand doriti asta, sunt acolo dintr-un singur motiv, unul singur si anume acela ca poate veti fi atat de deprimate incat sa va culcati cu ei.

Din nou, alt adevar greu de digerat este acela ca totul se invarte in jurul sexului si chiar de dragostea exista, ea incepe mereu cu carnalul, nevoia animalica, sexul. Evitam lucrurile astea si incercam sa nu ne gandim la ele, incercam sa le mascam prin teorii elaborate si suntem in stare si lasam de multe ori cateva momente sa ne demonstreze contrariul si nu trece mult, realizam ca am gresit. Sa citesti acest articol nu iti ia mult si da, ai dreptate sa crezi ca si ce spun eu aici ar putea fi gresit dar bine, fie ca tine, insa te rog, cand ai sa te mai regasesti in starile descrise de mine mai sus, sa iti aduci aminte de aceste randuri, ai sa vezi ca in timp ai sa imi dai dreptate si sincer iti spun, imi pare rau prietene dar acestia suntem, acesta esti si oricat am dori sa fie altfel, nu se poate, da vina pe ADN, da vina pe maimute, pe Dumnezeu.. pe cine mai vrei tu, asta e adevarul si cu asta basta, impacate cu el sau daca nu, suferinta usoara iti doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu